Episode 31: Balletje?

10 april, 1 uur ’s nachts

Eindelijk rust... Baasje en zijn vrouw hebben er een tweede baby bij. Wat een kabaal. De hele dag huilen of blij kraaien. Alle aandacht naar die kleine en wie zijn er weer de pineut? Inderdaad yours truly, Mickey en Artuur. Eten geven, kattenbak proper en that’s it, geen verdere aandacht voor ons. Geen aaikes, niet meer spelen. Neen, alle aandacht naar baby nummer 2.... ’T is toch godgeklaagd, zo’n beestenleven...

“Hey wat is dat daar op de tafel ? Baasje heeft een nieuw balletje gekocht ? Jippie ! Even testen. Hop en hop van links naar rechts. Hop naar de grond, poing omhoog gooien en vangen in de vlucht. Nu een sprintje er achter, terug omhoog. Bwaaaaaah !! Balletje is stuk. Wegwezen is de boodschap.”

...

11 april, 8 uur ’s morgens

“Bwaaah, wat is die geur hier ? Niet te harden zeg... Schat kom eens naar beneden ? Dat ruikt hier ongelooflijk fel.”

“Wat zijn die bruine vegen daar in de living ? Oh nee hè !“

“Mickey en Artuur, Godver!!!“

“Wat is er schatje ?” - “Die katten hebben zitten spelen met de volle dichtgeplakte luier van Charlotte en die luier is losgekomen met alle gevolgen van dien...”

“En hoe komen de katten aan die luier ? Die kunnen toch niet in de vuilnisbak ? Jij hebt Charlotte gisterenavond het laatst ververst toch ?”

“Ja maar schatje ik moet dringend naar mijn werk, kunt gij ...”

“Niets van, gij zult dat opkuisen”

“Heu... Leuk hè huisdieren...”

Tot het volgende avontuur...

litterkwitter
"Ik hou van varkens. Honden kijken naar ons op, katten kijken op ons neer. Varkens behandelen ons als gelijken." - Winston Churchill