Home » Kattennieuws » Italiaan adopteert en eet katten

Italiaan adopteert en eet katten

Een Italiaanse man moet zich bij de rechter melden, omdat hij een echte kattenliefhebber is. Zijn liefde voor de dieren was alleen niet in de gebruikelijke zin van het woord. Hij haalde weliswaar arme katjes uit het asiel, maar at ze vervolgens op.

De 50-jarige Francesco F. deed zich voor als dierenliefhebber en haalde de afgelopen twee jaar katten uit asiels in de streek Brianza, zo meldt de Italiaanse krant La Stampa. Hij at in de loop van de tijd samen met zijn vrienden zeker vijftien katten op. De Italiaanse dierenbescherming kwam de man op het spoor toen asiels aan de bel trokken. Ze dachten dat de man lid was van een satanistische groepering, omdat de man specifiek zocht naar zwarte, mollige katten van ongeveer drie jaar oud.

De man werd in de val gelokt, doordat de dierenbescherming als lokaas een kat aanbood die precies aan zijn eisen voldeed. Toen ze hem confronteerden, vroeg de man verward of het verboden was om katten te eten. De Italiaan hangt een celstraf van een jaar boven het hoofd.

Bron: spitsnieuws.nl

instagram kattenvrienden

"Kittens worden geboren met hun ogen dicht. Ze openen ze wanneer ze 6 dagen oud zijn, kijken eens goed rond, en sluiten ze dan terug voor het grootste deel van hun leven." - Stephen Baker