Gelukkig Nieuwjaar

Na de drukke feestdagen kunnen we eindelijk terug een beetje tot rust komen in het nieuwe jaar. In naam van de hele redactie van kattenvrienden.com wensen we jullie en jullie poezen alvast een schitterend 2017!

2016 was opnieuw een erg goed jaar voor kattenvrienden: samen met onze zustersite kattenziektes ontvingen we bijna 300.000 unieke bezoekers die samen goed waren voor meer dan 1.000.000 paginaweergaves. Niet slecht voor een uit de hand gelopen hobbyproject! We wensen jullie dan ook uitdrukkelijk te bedanken voor deze aandacht!

De populairste pagina is voor het eerst niet langer de kattenrassenkiezer, maar wel de kattennamen pagina. Jullie zijn duidelijk op zoek naar een originele naam voor die nieuwe, lieve kitten, die jullie blijkbaar zoeken in een asiel, want op plaats 3 van meest bezochte pagina's volgen de asielenpagina's.

Voor 2017 hebben we enkele verrassingen in petto. Zo hopen we eindelijk de lang verwachte nieuwe en modernere lay-out op jullie los te laten!

Jullie kunnen ook zeker de wedstrijdpagina in het oog houden, want ook daar zullen regelmatig nieuwe winstkansen verschijnen.

Op naar een spetterend 2017!

litterkwitter
"Ik geloof, dat ook de honden en katten in de hemel komen, en dat elk schepsel een onsterfelijke ziel heeft." - Maarten Luther - Duits predikant (1483-1546)