Home » Kattennieuws » Venus de kat met twee gezichten is internethit

Venus de kat met twee gezichten is internethit

Een bijzondere chimeara-kat met de naam ‘Venus’ is een hit op internet. In een week tijd heeft de Facebook-pagina van de kat met ‘twee gezichten’ meer dan 30.000 likes gekregen en dat aantal groeit gestaag.

De kat is een opvallende verschijning want één kant van haar gezicht is zwart en de andere helft is rood. Dat niet alleen, haar ene oog is blauw en de andere groen (heterochromia). De kat is drie jaar oud en is volgens haar baasje ‘perfect’ en zo dacht ook de Transmedia Group erover. De Transmedia Group, een internationaal PR-bureau, zag dat het YouTube-filmpjes en de Facebook-pagina van Venus al meer dan een miljoen views hebben opgeleverd en hebben de kat een contract aangeboden. De groep wil Venus inzetten voor goede doelen die dierenwelzijn bevorderen.

Bron: computeridee.nl

instagram kattenvrienden

"Ziet u, telegraafkabels zijn een soort hele lange kat. Als je in New York aan zijn staart trekt, miauwt hij in Los Angeles. Begrijpt u dat? En een radio werkt op precies dezelfde manier. Het enige verschil is, dat er geen kat is." - Albert Einstein