Home » Kattennieuws » Primo zoekt de schattigste kat van Vlaanderen!

Primo zoekt de schattigste kat van Vlaanderen!

Heb jij thuis een allersnoezigste kat rondlopen die je steeds opnieuw weet te vertederen met haar guitige capriolen en wiens grote, onschuldige ogen je helemaal doen smelten?

Kortom, kan er geen enkele andere kat tippen aan je eigen poezelige huisvriend? Dan is de kans groot dat jij de schattigste kat van Vlaanderen in huis hebt! En dat is exact wat wij bij Primo zoeken. Aarzel dus niet en stuur ons meteen dé ultieme foto van jouw lieveling. Zorg dat enkel jouw kat op de foto staat en voeg er een kattenbelletje aan toe waarop te lezen staat wie hij/zij is, leeftijd, afkomst en vertel ons uiteraard ook waarom precies deze kat de titel van schattigste kat van Vlaanderen verdient. Vermeld ook naam en postadres van het baasje. Enkel foto’s van goede kwaliteit en voldoende hoge resolutie komen in aanmerking. Een jury bepaalt wie de winnaar wordt. De hoofdprijs is een heuse VIP-fotoshoot bij een echte glamourfotograaf die al tal van Vlaamse bekendheden kiekte.

primo.eu

instagram kattenvrienden

"Kittens worden geboren met hun ogen dicht. Ze openen ze wanneer ze 6 dagen oud zijn, kijken eens goed rond, en sluiten ze dan terug voor het grootste deel van hun leven." - Stephen Baker