Home » Kattennieuws » Puss in Boots wordt ontstaansverhaal

Puss in Boots wordt ontstaansverhaal

Puss in Boots wordt ontstaansverhaalIn een telefonisch interview met ComingSoon.net heeft acteur Antonio Banderas bevestigd dat Puss in Boots - de aankomende spin-off rond de Gelaarsde Kat uit de Shrek-films - het ontstaansverhaal van het titelpersonage zal vertellen.

Banderas, die sinds Shrek 2 zijn stem leent aan Puss in Boots: "We vertrekken van het moment dat hij een zeer kleine kat is, dus je gaat echt zien waarom en hoe hij een volwassen moordenaar wordt. Dat is interessant omdat het afwijkt van het soort populaire cultuur van de Shrek-films. Het verhaal gaat een andere richting uit, en soms wordt de film bijna emotioneel; het heeft wel iets episch. Toen ze mij de film voorstelden, en zeker nu ik het scenario lees, kan ik me echt volledig vinden in het personage. (...) Ik denk dat het de mensen zal verrassen. Ze zullen niet verwachten wat we gaan doen."

Bron: filmtotaal.nl

instagram kattenvrienden

"Ik geloof, dat ook de honden en katten in de hemel komen, en dat elk schepsel een onsterfelijke ziel heeft." - Maarten Luther - Duits predikant (1483-1546)