Home » Kattennieuws » Kat zit vast in autoband

Kat zit vast in autoband

Katten en auto's, iedereen weet dat het geen geweldige combinatie is. Ook Casper kwam er op de harde manier achter dat een autoband geen vriend is. Het arme diertje raakte met zijn kop vast in een reserveband. Voor de kat zat er niets anders op dan te wachten tot een voorbijganger hem zou opmerken.

kat vast in autoband

Nadat een man het diertje had aangetroffen, kwam de dierenbescherming ter plaatse. Die bracht de Siamese kat naar de brandweer, die meer dan een uur nodig hadden om hem te bevrijden uit zijn benarde situatie. Het angstige dier was niet van plan zich zomaar te laten doen en heeft zijn redders aardig gekrabd en gebeten.

"We hebben al veel gezien, maar dit was toch weer iets nieuw", aldus een brandweerman. "Het beestje was niet gelukkig en heeft zich dus verzet, wat het werk er niet makkelijker op maakte voor ons. Maar het is toch gelukt." Het dier hield geen verwondingen over aan het avontuur, maar werd voor alle zekerheid toch naar de dierenarts gebracht voor een controle.

Bron: hln.be

instagram kattenvrienden

"Kittens worden geboren met hun ogen dicht. Ze openen ze wanneer ze 6 dagen oud zijn, kijken eens goed rond, en sluiten ze dan terug voor het grootste deel van hun leven." - Stephen Baker