Home » Kattennieuws » Lady Gaga poseert voor campagne van Hello Kitty

Lady Gaga poseert voor campagne van Hello Kitty

Moeten fashionista’s Hello Kitty serieus nemen? Wel als je fan bent van Lady Gaga, die zich in een aantal opvallende outfits hijst voor de 35e verjaardag van de kat.

Hello Pussy klinkt een stuk minder onschuldig dan Hello Kitty. Het tasje in de vorm van de Japanse kat dat Lady Gaga tijdens een fotoshoot om de taille droeg, is ook duidelijk niet bedoeld voor de kleintjes. Het hangt strategisch voor het kruis van de 23-jarige actrice.

Lady Gaga hees zich ter ere van de 35e verjaardag van de populaire kat in een aantal opvallende outfits. Denk: een jurk met Hello Kitty-poppen op de rok en plateauzolen met Hello Kitty-motief.

De eerste fashionista’s zijn al gaan roepen dat ze die hippe Hello Kitty-spulletjes ook willen hebben. Vooralsnog komen alleen de foto’s op de markt. Die worden namelijk afgedrukt op een speciale heruitgave van Gaga’s album The fame.

Bekijk hier de foto's.

Bron: fashion.blog.nl

instagram kattenvrienden

"Wanneer ik met mijn kat speel, wie weet of ik niet meer een tijdsverdrijf ben voor haar, dan zij voor mij?" - Michel de Montaigne, Essays, 1580