Home » Kattennieuws » Exclusieve producten voor honden en katten steeds populairder

Exclusieve producten voor honden en katten steeds populairder

Hotfrog.nl heeft een enquête gehouden onder de vaste klantenkring die regelmatig kleding en andere exclusieve producten voor hun huisdieren aanschaffen. Steeds vaker worden er leuke modieuze jasjes gekocht.

Een van de geënquêteerde mensen vertelde het volgende: Ik vond het zo erg dat mijn hond altijd klets nat was als hij lekker mee uit wandelen geweest was. Ik kocht een regenjasje voor hem en dat was zo goed bevallen... daar is het een beetje mee begonnen eigenlijk. Vanaf toen was ik niet meer te stoppen en kocht regelmatig iets nieuws voor hem. Een paar maanden later heb ik een leuke tas gekocht waar ik mijn kat in kan meenemen. Eigenlijk was het niet eerlijk dat mijn hond wel altijd met me mee mocht en mijn kat niet. Ik kocht een mooie tas met verschillende vakken. Op die manier kan ik al mijn eigen spullen kwijt en mijn kat heeft volop plaats in de tas. In eerste instantie dacht ik dat mijn kat, het is een gesteriliseerde kater, het helemaal niet leuk zou vinden om in de tas met mij mee te gaan. Maar niets is minder waar! Als ik de tas op de grond zet dan springt hij er direct in en blijft netjes zitten tot ik de tas dicht doe. Natuurlijk komt hij er gezellig met zijn kop uit, zo nieuwsgierig is hij wel. Nu gaat ook de kat met me mee als ik mijn hond ga uitlaten. Een perfecte oplossing.

Inmiddels heb ik ook een buggy gekocht, dit omdat ik mijn nieuwe pup nog niet te veel wil laten lopen. Als ik nu ga wandelen, kan ik de pup gezellig in de honden buggy zetten en hem steeds kleine stukjes laten lopen. Op die manier kan de pup goed mee en wordt goed gesocialiseerd zonder dat ik hem veel te lang laat lopen. Een perfecte uitvinding!

Bron: hotfrog.nl

instagram kattenvrienden

"Voor een muis is een kat een leeuw." - Albanees spreekwoord