Home » Kattennieuws » Agenten rukken uit voor geval van huiselijk geweld... met kat

Agenten rukken uit voor geval van huiselijk geweld... met kat

De leden van de New Yorkse politie keken raar op toen ze een appartementsgebouw bestormden voor een geval van huiselijk geweld. Ter plaatse troffen ze een vrouw aan die doodsbang was voor een aanval... van haar kat.

De Amerikaanse Marta Heiva woont samen met haar kat Aqua in hartje Manhatten. Marta en Aqua waren de beste maatjes, tot Aqua zijn baasje plots aanviel. 'Ik kwam uit de badkamer en plots viel Aqua mij aan. Ze bleef me bespringen om me te krabben en te bijten. Het was verschrikkelijk: het leek wel of hij me probeerde te doden', aldus de vrouw.

Terwijl de dader zich schuil hield onder een kast van de slaapkamer, belde Heiva de hulpdiensten. Die kwamen meteen ter plaatse voor dit vreemde geval van huiselijk geweld. Toch slaagden ze er niet in het beestje snel te pakken te krijgen: Aqua sprong door een gesloten raam en vluchtte weg.

Intussen blijft de vrouw achter met een pak vragen. 'Aqua is gecastreerd, dus ik weet echt niet waarom hij het plots op mij gemunt had. Misschien vond hij mijn parfum maar niks?'

Bron: nieuwsblad.be

instagram kattenvrienden

"Ik geloof, dat ook de honden en katten in de hemel komen, en dat elk schepsel een onsterfelijke ziel heeft." - Maarten Luther - Duits predikant (1483-1546)