Home » Kattennieuws » Kat draait bijna twee uur rondjes in wasmachine

Kat draait bijna twee uur rondjes in wasmachine

Een kat is in Johannesburg heelhuids uit een wasmachine gekomen nadat ze een wasbeurt van bijna twee uur had ondergaan, zo heeft de krant The Star vrijdag gemeld.

Karin Bennett (63) zocht tevergeefs naar haar zwarte katje Tabitha nadat ze de was in de wasmachine had gestopt. Toen ze herhaaldelijk hoorde miauwen, zag ze de kat door het venster van de machine, waarvan de trommel sinds een uur en drie kwartier aan het draaien was.

Nadat ze de stroom had uitgeschakeld en de deur van de machine met moeite had opengekregen, bracht de bewoonster van Johannesburg haar huisdier naar de veearts. De gewassen en gespoelde maar niet uitgezwierde Tabitha was onderkoeld en had water in de longen, maar kon vijf uur later huiswaarts keren, schreef The Star. "De veearts zei me dat ze zeven van haar negen levens verloren had", zei Bennett aan de krant. Volgens de vrouw overleefde het katje omdat ze alleen nog met koud water wast om geld uit te sparen.

Bron: hbvl.be

instagram kattenvrienden

"Er werd mij verteld dat de trainingsprocedure met katten moeilijk was. Dat is het niet: de mijne had mij getraind in 2 dagen" - Bill Dana