Home » Kattennieuws » Baasje beweert dat haar kat een hond gebaard heeft

Baasje beweert dat haar kat een hond gebaard heeft

De Chinese Zhou Yun beweert dat haar kat het leven geschonken heeft aan een hond. Haar dierenarts hecht evenwel weinig geloof aan dit verhaal.

Begin deze maand wierp de kat van mevrouw Zhou twee poesjes. Eén van de twee diertjes stierf evenwel korte tijd later. "Tot mijn grote verbazing merkte ik dan pas dat het andere poesje erg sterk op een hondje leek", aldus Zhou Yun. De vrouw heeft ook een hond in huis en is er nu van overtuigd dat de 'boreling' het resultaat is van de 'liefde' tussen haar kat en die hond.

Lai Xiaoyun van de plaatselijke dierenkliniek hecht weinig geloof aan dit verhaal. "Na de dood van een van haar kroost is de kat wellicht naar buiten gegaan en vond ze in de buurt een nest puppy's. Wellicht heeft de treurende kat een van die hondjes mee naar huis genomen. Als compensatie, om het zo te zeggen", aldus de dierenarts.

Bron: hln.be

instagram kattenvrienden

"Kittens worden geboren met hun ogen dicht. Ze openen ze wanneer ze 6 dagen oud zijn, kijken eens goed rond, en sluiten ze dan terug voor het grootste deel van hun leven." - Stephen Baker