Home » Kattennieuws » Fractale Kat

Fractale Kat

Kunst? Interdimensionale fotografie? Toch paddo's gesnoept? Een lucide droom? High on Kittekat?, Een ruimte-anomalie? De nieuwste Pixtar film? Lichtspel? Astraal kattelichaam? Feline Aura? Koortsdroom? Spook of geestverschijning? Ragfijn werkje? Garfield on LSD?

Met de komst van beeldbewerkingsprogramma's zoals Photoshop is er een wereld aan mogelijkheden open gegaan voor de liefhebbers. Maar met de komst van de filter "Fractalius" is het helemaal 'op naar de sterren en daar voorbij'. De filter is volgens de makers in staat om de verborgen fractale structuur van foto's naar voren te brengen. Hoe het precies werkt zeggen de makers, die liever zien dat u de filter koopt, niet. Wel of niet kopen moet u zelf weten, maar kijken naar de resultaten kan hier.

fractal cat

Bron: grenswetenschap.nl

instagram kattenvrienden

"Ziet u, telegraafkabels zijn een soort hele lange kat. Als je in New York aan zijn staart trekt, miauwt hij in Los Angeles. Begrijpt u dat? En een radio werkt op precies dezelfde manier. Het enige verschil is, dat er geen kat is." - Albert Einstein