Home » Kattennieuws » Luis Figo overrijdt zwarte kat na afloop training

Luis Figo overrijdt zwarte kat na afloop training

Luis Figo heeft zich de woede van Italiaanse dierenwelzijnsorganisaties op de hals gehaald. De rechtermiddenvelder van Internazionale zou na afloop van de training opzettelijk een zwarte kat hebben overreden, zo meldt het Italiaanse persbureau ANSA. Volgens Figo zou het beestje zijn ploeg ongeluk hebben gebracht; Inters voorsprong op AS Roma wordt met de week minder imposant en de medische staf draait overuren vanwege alle blessures.

Woedende dierenactivisten hingen in de nacht van vrijdag op zaterdag een spandoek rond het trainingscomplex van Inter in Appiano Gentile met daarop de kreet ‘Figo, je bent een schande voor Inter, we eisen gerechtigheid voor de kat.’ Onduidelijk is of de kat de botsing met Figo’s ongetwijfeld omvangrijke bolide heeft overleefd.

Luis Figo ontkende intussen het verhaal. In een statement, dat de website van zijn club Internazionale publiceert, eist de Portugees dat de krant Libero het bericht rectificeert. ‘Er klopt helemaal niets van. Ik eis een excuses. Anders ben ik genoodzaakt om juridische stappen te zetten.’

Figo laat verder weten dat hij ‘diep getroffen’ is door de berichtgeving en dat hij direct na de publicatie contact heeft gezocht met zijn advocaten.

Bron: sportweek.nl

instagram kattenvrienden

"De waarheid over de kat hoort men van de muizen." - Henry Ford