Home » Kattennieuws » Duur beestje

Duur beestje

Hij is iets groter dan een normale huiskat, ziet er wat wilder uit en staat iets anders op zijn poten. De Ashera huiskat. Het is een nieuwe soort katachtige, gefokt door een Amerikaans bedrijf. Een mooi beestje, maar ook een erg duur beestje.

Ongeveer 20 duizend euro kost hij! De Ashera is een kruising tussen de gewone huiskat, de Afrikaanse Serval en de Aziatische Luipaardkat. En hoewel hij dus erg duur is, hebben veel mensen er toch zoveel geld voor over.

Er is namelijk een wachtlijst. Mensen die een Ashera kat willen moeten één jaar geduld hebben. Voor de prijs krijg je trouwens niet alleen de kat. Je krijgt er ook tien jaar lang advies voor van een speciale kattendeskundige. Volgens de fokkers is de Ashera kat absoluut niet wild, maar hij kan wel erg druk zijn.

Bron: nos.nl

instagram kattenvrienden

"Ziet u, telegraafkabels zijn een soort hele lange kat. Als je in New York aan zijn staart trekt, miauwt hij in Los Angeles. Begrijpt u dat? En een radio werkt op precies dezelfde manier. Het enige verschil is, dat er geen kat is." - Albert Einstein