Home » Kattennieuws » Man dwingt dochtertje kat te doden

Man dwingt dochtertje kat te doden

Een 39-jarige Amerikaanse man is opgepakt nadat hij zijn 7-jarige dochtertje dwong een kat te vermoorden. De man hield een mes in haar hand vast en dwong haar de kat neer te steken.

De man had zondag zijn kinderen op bezoek toen hij aankondigde dat hij ze zou leren ‘om te moorden’, schrijft CNN. Hij gaf het mes eerst aan zijn 11-jarige zoon, die de kat Boots probeerde te redden door zich onder het bed, buiten bereik van zijn vader, te verstoppen. Toen de man naar het toilet ging, smeerde de jongen ketchup op het mes en probeerde hij hem wijs te maken dat hij de kat had gedood.

Toen de vader later merkte dat het dier nog in leven was, hield hij de hand van zijn dochter met het mes erin vast en dwong hij haar op het huisdier in te steken. Later wurgde hij de kat en liet hij zijn zoon het dode dier in de vuilnisbak gooien.

De kinderen vertelden maandag familieleden over het incident. Ze vertelden dat hun vader dronken was toen ze aankwamen bij zijn huis en dat hij heel anders is als hij nuchter is.

Bron: depers.nl

instagram kattenvrienden

"Hoe hard katten ook vechten, er komen kennelijk toch altijd massa's jonge poesjes." - Abraham Lincoln