Home » Kattennieuws » Kat in het bakkie voor Beverwijkse brandweer

Kat in het bakkie voor Beverwijkse brandweer

Een onfortuinlijke kat is zaterdagavond door de brandweer met zijn baasje herenigd, nadat hij ruim een dag in een zeecontainer heeft doorgebracht. Het beestje heeft zich vermoedelijk vrijdag verstopt in de container aan de Vlaanderenstraat in Beverwijk, die wordt gebruikt voor opslag van bouwmaterialen. Toen de werklui vrijdagmiddag naar huis gingen, hebben zij de stalen bak afgesloten. Hierdoor kon de kat niet meer naar buiten.

Het ongeruste baasje hoorde de poes zaterdagavond miauwen, waarna de brandweer werd gealarmeerd. Brandweerlieden hebben de deur eenvoudig een stukje open gebogen en een baksteen in de ontstane kier gelegd. Binnen enkele ogenblikken schoot de kat naar buiten en werd het beestje met zijn baasje herenigd. Door het verwijderen van de baksteen werd de container zonder schade weer gesloten.

Bron: webregio.nl

instagram kattenvrienden

"Kittens worden geboren met hun ogen dicht. Ze openen ze wanneer ze 6 dagen oud zijn, kijken eens goed rond, en sluiten ze dan terug voor het grootste deel van hun leven." - Stephen Baker