Home » Kattennieuws » Musti binnenkort op Al Jazeera

Musti binnenkort op Al Jazeera

Binnenkort wordt de nieuwe 3D-reeks van het animatiefiguurtje Musti ook uitgezonden door Al Jazeera. De Arabische televisiezender ondertekende daarvoor zopas een contract met het productiehuis ER Productions-Paradiso TV uit Groot-Bijgaarden.

De nieuwe 3D-reeks over de poes Musti en zijn vriendjes is vanaf dit najaar in ons land te zien op Ketnet en wordt momenteel al uitgezonden op Club RTL. Ook Israƫl, Noorwegen, Canada, Japan, Kroatiƫ, Portugal en een Spaanstalige zender uit de Verenigde Staten kochten de rechten al aan. Aan dat lijstje wordt nu dus ook Al Jazeera toegevoegd. Die zal de reeks in een aangepaste Arabische versie uitzenden in minstens 22 landen waaronder Bahrein, Koeweit, Egypte, Irak en de Verenigde Arabische Emiraten.

musti

Vanaf wanneer Musti de Arabische landen bestormt, is nog niet echt duidelijk, zegt regisseur Werner Jacquet. De zender beschikt vanaf september voor een periode van vier jaar over de uitzendrechten, maar moet de reeks nu eerst nog in een Arabisch kleedje steken. (belga/bf)

Bron: hln.be 24/09/07

Zie ook Cats & Kids op deze website!

instagram kattenvrienden

"Voor een muis is een kat een leeuw." - Albanees spreekwoord