Home » Kattennieuws » Amerikaan probeerde zus te wurgen die kat wilde scheren

Amerikaan probeerde zus te wurgen die kat wilde scheren

De politie van Swanville in de Amerikaanse staat Maine is op zoek naar Nicholas Palmer (22). Die is gevlucht in de bossen na een slaande ruzie met z'n zus. Die wilde namelijk de huiskat scheren om het beestje te ontvlooien. Dat viel niet in goede aarde bij Nicholas.

Wurgen

geschorenpoesHet was de 18-jarige zus van Palmer die om 1 uur 's nachts de politie belde. Ze beweerde dat haar broer haar probeerde te wurgen en haar enkele klappen had verkocht. Nog voor de politie aankwam had Nicholas de benen genomen.

Snoer doorknippen

De inzet van de familieruzie is volgens de politie niet alledaags. "Nicholas probeerde te verhinderen dat z'n zus de huiskat zou scheren", doet agent luke Cunningham het relaas aan de Bangor Daily News. "Het dier had immers last van vlooien en ze probeerde dat met deze doortastende methode op te lossen. Toen haar broer dat zag, trachtte hij het snoer van het scheerapparaat door te knippen. Het meisje liet dat niet gebeuren en schopte haar broer. Die probeerde haar vervolgens te wurgen en liep weg."

Speurhonden

"We zijn nog altijd op zoek naar Palmer. We hebben inmiddels twee speurhonden ingezet. We zijn erg benieuwd naar zijn versie van het verhaal", besluit Cunningham.

Bron: hln.be

instagram kattenvrienden

"Er zijn twee manier om te ontsnappen aan de ellende van het leven: muziek en katten." - Albert Schweitzer