Home » Kattennieuws » Reden tot scheiding: 550 katten in huis halen

Reden tot scheiding: 550 katten in huis halen

Wat zou jij doen als je man/vrouw (schrappen wat niet past) 550 katten adopteerde? Een groter huis (laten) bouwen? Of de scheiding aanvragen? Een Israëlische man opteerde voor het laatste.

Vrouwen en katten, het blijft een onweerstaanbare combinatie. Maar de term 'crazy old cat lady' blijkt niet enkel te slaan op ongehuwde vrijgezellige vrouwen met een te veel aan moederliefde: ook getrouwde vrouwen blijven dol op katten. Geen probleem, tot ze de katten verkiezen boven manlief natuurlijk.

Na 550 katten en een verruïneerd leven had de Israëli had er genoeg van. Hij diende een aanvraag tot scheiding in, op basis van een 'gehinderd leven'. Keer op keer stelde hij vast dat hij niet in zijn eigen bed kon slapen, omdat de katten het daar veel te leuk vonden. Ook zijn toegang tot de badkamer werd versperd, en koken was onmogelijk: de katten stalen de hele tijd het eten en liepen in de weg.

Grondige reden tot echtscheiding? De Isralische rechtbank zag dit anders en drong aan op een verzoening. Het koppel stemde in, maar dat draaide op niets uit: bij keuze tussen katten of man, koos de vrouw voor... de katten.

Hoe ze al deze katten in leven houdt, is onbekend.

Bron: hln.be

instagram kattenvrienden

"Ziet u, telegraafkabels zijn een soort hele lange kat. Als je in New York aan zijn staart trekt, miauwt hij in Los Angeles. Begrijpt u dat? En een radio werkt op precies dezelfde manier. Het enige verschil is, dat er geen kat is." - Albert Einstein