Home » Kattennieuws » Kattenspel ChuChu Rocket op de iPhone

Kattenspel ChuChu Rocket op de iPhone

Er is weer een nieuwe game van SEGA beschikbaar voor de iPhone: ChuChu Rocket. Het puzzelspel kwam tien jaar geleden uit op de Dreamcast, de laatste spelcomputer die SEGA op de markt heeft gebracht. Nu keert het spel dus terug in een mobiele variant.

Het doel van het spel is om de ChuChus te helpen ontsnappen uit de handen van de kwaadaardige KapuKapus. De ChuChus zijn eigenlijk gewoon muizen en de KapuKapus zijn katten, dus het is eigenlijk een kat- en muisspel.

De wezens lopen allebei rechtdoor, tot ze bij een muur komen en de hoek omgaan. Daarnaast kun je pijlen op de vloer plaatsen om de richting van de ChuChus te veranderen.

Het spel bevat in totaal 145 levels op verschillende niveaus: Normal, Hard, Special en Mania. Er zijn daarbij verschillende spelmodi, zoals Puzzle en Challenge. Er is ook een multiplayer-modus met 25 levels beschikbaar, die je kunt spelen met maximaal vier spelers tegelijk via Bluetooth of Wi-Fi. Naast deze levels is er een free-for-all-mogelijkheid in de multiplayer-modus.

Het spel is niet alleen beschikbaar voor de iPhone, maar er is ook een losse iPad-versie van het spel. Deze heeft een extra multiplayer-mogelijkheid, waarbij je met vier spelers op één iPad kunt gamen.

Bron: iphoneclub.nl

instagram kattenvrienden

"Voor een muis is een kat een leeuw." - Albanees spreekwoord