Snow

Het heeft jaren geduurd, na het wegvallen van Mickey en Artuur, voordat wij besloten om terug een kat in huis te nemen. Nu is de tijd gekomen en onze kleine huispanter is gearriveerd. Ik noem hem opzettelijk panter, want het is een miniatuur panter of jaguar met zijn gevlekte vacht.

We wilden initieel terug een Siamees kopen en begonnen te Googlen naar Siamese kittens, maar de magie van Google is ondoorgrondelijk, want het eerste zoekresultaat bracht ons bij een nestje Bengalen in het Limburgse.

Even gekeken op de kattenrassenkiezer of de Bengaal wel zou passen in ons gezin en wat bleek. Zo'n levendig en aanhankelijk diertje leek wel te passen bij ons. Levendig bleek echter een 'understatement' te zijn zoals u zal kunnen lezen in de avonturen van onze 'Snow'.

Vooraleer we starten, vraagt u zich wellicht af hoe we aan de naam 'Snow' zijn gekomen. Heel eenvoudig: een democratische stemronde met mama, papa en de twee dochters. Tal van namen passeerden de revue tot onze oudste met een foto van een sneeuwpanter op de proppen kwam en we de gelijkenis sprekend vonden (en misschien dat mijn voorliefde voor Game of Thrones waar één van de hoofdpersonages dezelfde naam draagt, ook wel heeft meegespeeld) en the rest is history. Snow werd ons nieuwste lid van het gezin en dat ging niet ongemerkt voorbij 😺.

Stay tuned voor de avonturen van SNOW!

snow

snow

snow
litterkwitter
"Ik hou van varkens. Honden kijken naar ons op, katten kijken op ons neer. Varkens behandelen ons als gelijken." - Winston Churchill