Episode 26: Televisie

televisieDie verdomde kijkkast. Baasje is met drie dingen bezig de hele dag. De baby, zijn computer en dan is er die vervelende kijkkast: de televisie !

Na het werk komt hij thuis, speelt met de baby. Leest haar boekjes voor, speelt met de blokken, kiekeboe. Dan eet hij met bazinnetje en de baby en legt hij baby in bed. Aha, baby slaapt. Het is Mickey en Artuur-tijd. Gooien met speelgoedmuizen die wij dan apporteren, vangen naar zo’n stokje met een veertje aan, ravotten door het huis, baasje die een ovenwant aantrekt en dan met ons handworstelt. Na het ravotten fijn uitrusten op baasje’s schoot en baasje die ons fijn achter onze oren krabt terwijl wij vergenoegd spinnen van plezier... NOT !

Als de baby in bed ligt, gaat baasje dadelijk achter die vervelende ‘laptop’ zitten want zijn werk van die dag is nog niet af. Als hij dan tegen 22.00 uur eindelijk achter die laptop uitkomt, Mickey en Artuur-tijd ? Nougatbollen ja ! Baasje is dan moe en gaat languit achterovergezakt voor die kijkkast liggen. Knuffeltijd dan voor de televisie met baasje? Noppes ja! Mijnheer is zo moe dat hij al na vijf minuten in slaap valt voor zijn kijkkast. En als hij dan na een uurtje wakkerschiet, gaat hij naar bed waar hij zo hard snurkt dat Tuur en ik van puur ellende beneden gaan liggen... Voor... de TV.

Tot de volgende,

Mickey
handtekening mickey

litterkwitter
"Ik hou van varkens. Honden kijken naar ons op, katten kijken op ons neer. Varkens behandelen ons als gelijken." - Winston Churchill