Home » Voorwaarden

Algemene voorwaarden Kattenvrienden Nieuwsbrief

Om van onze diensten gebruik te maken moet de gebruiker zich eerst registreren. Tijdens de registratie wordt de gebruiker geacht gegevens (zoals naam en e-mail adres) in te voeren. Deze informatie wordt gebruikt om contact op te nemen met de gebruiker over diensten op deze site waar zij interesse in hebben getoond.

Door deze voorwaarden te accepteren, geeft u Kattenvrienden toestemming u regelmatig op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen door middel van een nieuwsbrief.

Kattenvrienden besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Kattenvrienden, evenals de aan haar gelieerde ondernemingen en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via Internet evenals technische storingen.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Kattenvrienden is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via Kattenvrienden, haar sites en haar nieuwsbrieven op enigerlei wijze te verspreiden.

Kattenvrienden is bevoegd de Nieuwsbrief in geval van overmacht te beŽindigen. Deze beslissingsbevoegdheid komt Kattenvrienden ook toe in geval van tijdelijke overmacht. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

Zowel Kattenvrienden als de gebruiker mogen te allen tijde met of zonder opgave van redenen het individuele abonnement van Nieuwsbrief beŽindigen. De gebruiker heeft de mogelijkheid zijn gegevens te laten verwijderen uit onze database door middel van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Als u het gevoel heeft dat wij misbruik van uw gegevens maken of dat een derde misbruik maakt van gegevens die via deze site zijn verkregen kunt u contact opnemen via ons contactformulier op deze site.

instagram kattenvrienden

"In vroegere tijden werden katten aanbeden als goden. Ze zijn dit nooit vergeten" - Terry Pratchett